marți, 20 octombrie 2009

Iridologia...Iridodiagnosticul este o metoda de investigatie care porneste de la culoarea ochilor. Medicul fotografiaza irisul bolnavului cu ajutorul unui aparat conectat la computer, iar imaginea se mareste cat ecranul calculatorului.
Apoi, specialistul suprapune peste fotografia obtinuta o harta a ochiului respectiv si vede, cu ajutorul unui program special instalat pe computer, care organe sunt afectate. Fiecare ochi are harta lui. „In ochiul drept se vad organele din partea dreapta a organismului, iar in cel stang, partea corespunzatoare a corpului”, explica dr. Comsa.
Potrivit specialistilor in studiul irisului uman, culoarea irisului dezvaluie si vulnerabilitatea noastra in fata bolilor. Persoanele cu ochi caprui au predispozitie catre boli reumatice, anemie, hepatita, afectiuni endocrine si gastrice. Cele cu iris albastru tind sa se confrunte mai des cu eczeme si acnee, piele uscata, astm, raceli, iritatii ale ochilor, retentie de apa.
..........
Culoarea verde a irisului atrage atentia asupra pericolului bolilor ereditare.
Irisul este considerat o adevărată hartă a organismului, pentru că oferă indicii importante referitoare la unele tulburări sau dezechilibre apărute în organism.....

Printr-o simplă examinare a irisului, poţi afla dacă suferi de boli despre care nici nu aveai habar. Iridologia, ştiinţa de a citi bolile în ochi, îţi poate arăta şi ce predispoziţii ai pentru anumite afecţiuni. Iridologia aduce informaţii suplimentare despre starea sănătăţii, dar nu înlocuieşte analizele medicale clasice.
Irisul este considerat o adevărată hartă a organismului, pentru că oferă indicii importante referitoare la unele tulburări sau dezechilibre apărute în organism.

sursa
http://www.adevarul.ro/articole/culorile-din-iris-arata-starea-organismului.html
diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu