duminică, 13 septembrie 2009

Zilele trec...peste noi
Zilele de toamna,sau zilele cu nori,cu atmosfera apasatoare care prevesteste o ploaie ce intarzie sa apara,zilele in care frigul de dimineata te ia in brate fara sa vrei ...si cate altele ma fac sa fiu ...asa cum sunt.
A mai trecut o zi ca restul zilelor ce trec una cate una,ba mai repede,ba mai incet.Cand esti suparat o ora trece intr-un an,iar cand esti in al 9-lea cer,un an trece intr-o zi.
Totul la fel,nimic nou,dar sa nu uitam ca pe zi ce trece invatam lucruri noi,cunoastem alte genuri de oameni,mergem in alte locuri,mai gustam o mancare noua,mai invatam cate ceva despre viata,viata ne da multe lectii.
D-zeu ne supune la diferite teste toata aceasta viata pe care o traim.Nu degeaba se spune ca viata e un teatru,iar noi suntem actorii ei.Jucam fel si fel de piese,care mai de care mai interesante si palpitante.
Cand eram mai mica credeam ca daca esti un om bun,toata lumea te va iubi si respecta,iar cei rai nu vor primi tot binele din lume si nu vor avea parte de ceea ce isi doresc mereu.
Acum mi-am dat seama ca nu e asa,viata e un joc continuu .
Chiar daca esti bun,sunt persoane care nu vad .nu-si dau seama de calitatile unei alte persoane.
Toti avem defecte,toti gresim,dar unii au mai multe calitati,altii mai multe defecte.Daca incercam sa vedem doar partea negativa,niciodata nu o sa fim multumiti de acel cineva,niciodata nu o sa ajungem sa iubim,sau sa ajungem sa avem un prieten adevarat.
Degeaba judecam oamenii,degeaba barfim,degeaba vrem sa ne dam mari,degeaba vrem sa fim cineva prin lauda si mandrie,degeaba incercam sa avem fite….,pt ca doar D-zeu ne judeca .
Dar aceste randuri nu schimba pe nimeni,pt ca asta e viata.un om nu poate sa schimbe omenirea,trebuie sa vrei tu sa faci ceea ce e bine si corect si sa poti respecta persoanele de langa tine,sa vezi calitatile mai mult decat defectele,sa poti zambi si sa poti iubi cu adevarat.
Sa incercam sa fim mai buni !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu