marți, 18 mai 2010

Fixuri si obsesii de zodii!!

Mie una mi-a placut...si se cam nimereste.
Daca vrei sa vezi si zodia ta o gasesti la http://www.kudika.ro/articol/special/948/Fixuri-si-obsesii-de-zodii.html

BERBEC (21 martie - 20 aprilie) " SUNT PE FUGA"Cum e zodia asta?Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane.

Ce "PASARELE" are?Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul.

Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme.
Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei.

Cand face urat?Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil.


Sursa: Revista Joy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu