duminică, 30 mai 2010

Banii fac diferenta modului cum treci prin viata...E dureros,dar mi se pare normal si real sa recunoastem acest fapt.
Se stie ca fara bani nu poti trai, banii sunt sursa de viata dupa aer, pentru ca si apa trebuie cumparata.
Banii sunt cel mai mare "drog" al societatii, al oamenilor.
De aici apar personele parvenite , apar "calcari peste cadavre", apar inselari, apar de ce nu, plecarile peste hotare, apare egoismul, ingamfarea, ...Citeam pe undeva tot despre bani...
Si totusi cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin; cu bani poti cumpara medicamente, dar nu sanatate; cu bani poti cumpara cel mai scump diamant, dar nu o sotie iubitoare si devotata, cu bani poti cumpara oameni , dar nu respect.
Si totusi banii sunt atat de importanti.
Puterea banului este atat de mare incat este onorat si cel ce nu merita onoare, incat e vizitat si cel ce nu merita vizitat si e salutat si cel ce nu merita salutul.
Cand ai bani poti sa schimbi hainele care le porti, dar nu poti schimba caracterul, si totusi banii sunt mai importanti.
Barbatii cumpara cadouri frumoase iubitelor ,dar, :) uita ca cel mai pretios cadou este dragostea, respectul, intelegerea , mangaierea , ... ; cand vine ziua unui prieten te gandesti la un cadou frumos, dar uiti ca cel mai frumos cadou pe care il poti cumpara nu se va compara cu simplul fapt de a-i fi prieten cu adevarat, de a-i fi aproape atunci cand e singur, de a-i reda zambetul pe buze atunci cand e trist , de a-i intinde o mana atunci cand a cazut.
Societatea nu este impartita in oameni prosti si culti, oameni cu bun simt si oameni fara bun simt, ci este impartita mai ales in oameni cu bani si oameni fara bani.
Mai tarziu, am inceput sa cred ca fericirea o poti gasi in relatia cu o persoana iubita.
Mi-am dat seama insa ca oamenii sunt oameni si ei te pot insela, rani, te pot dezamagi si te pot lasa balta..................
Ce este fericirea si daca sunt fericita.
Pot zice ca da, sunt fericita.
Acesta e felul meu de a fi.
Eu sunt aproape intotdeauna bine dispusa si sunt o persoana optimista si cand lucrurile nu sunt chiar asa cum mi-as dori.
Fac haz de necaz, ca doar nu o sa stau sa ma plang de orice lucru.
Chiar daca am probleme, eu sunt fericita. :)
Cu siguranta se vor rezolva ele...chiar daca se reduc sansele cu 15% ,conform dorintei unora.
Eu cred ca, in viata, toti avem lucruri care nu ne plac sau care nu ne convin.
Si atunci sa stam ,sa ne plangem de mila?
Bineinteles ca nu!
Plec de la bani............si o cam iau razna.Scuze :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu