marți, 16 martie 2010

Ziua internationala a imbratisarilor...


"On January 21st 1986 National Hugging Day was founded in the U.S.A. It has spread all over the world and is called by many names - Hug Day, World Hug Day, Send a Hug Day, International Hug Day, and even Hug a Bear Day!"
Oare era necesara... o zi speciala pe an care sa ne reaminteasca cat de importante sunt imbratisarile venite din partea celui drag, ziua de 21 ianuarie a fost declarata ziua internationala a imbratisarilor.
Aceasta data o voi tine minte...pentru ca este aniversarea prietenei mele Elena.
Imbratisarea,imbratisarile le vad,le simt ca fiind o forma de salut sau o forma de interactiune sociala, imbratisarile sunt manifestari de dragoste si afectiune, expresie a caldurii sufletesti sau a unei relatii curate de prietenie.
Imbratisarile pot fi superficiale o imbratisare poate tine locul cu succes unei pleiade de cuvinte, pot fi si profunde, in functie de starea de spirit a persoanei respective sau de natura relatiei existente intre persoanele care efectueaza acest gest.
Imbratisarile pot avea o incarcatura emotionala foarte ridicata sau din contra pot fi reci si sobre, simple gesturi utilizate in contactul fizic.
Imbratisarile sunt cele care certifica sentimentul de siguranta.
Imbratisarea este magnifica cand nu este doar de complezenta sau cand exprima caldura sufleteasca.
In functie de gradul de intensitate al sentimentelor pe care doreste sa-l exprime, o imbratisare poate fi puternica sau fragila, poate fi egoista sau generoasa, poate fi mincinoasa sau sincera, poate fi creatoare de viata sau ucigatoare de zambete, poate fi un balsam pentru sufletele ranite sau fericire pentru persoanele care iubesc.
O imbratisare ofera protectie, te face sa te simti mai puternica, mai vulnerabila sau mai sigura pe tine.
Nu trebuie neaparat sa insotim imbratisarile de cuvinte.
Este suficient sa imbratisezi, sa pastrezi cuvintele nerostite, sa strangi iar in brate pentru ca totul sa fie spus.
Va imbratisez sincer !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu