sâmbătă, 19 decembrie 2009

NES CAFEBei cafea? Ce intrebare,si la mine ? Aproape toata lumea apreciaza o cescuta de cafea dimineata ,fie vara,fie iarna,acest abur imbietor iti deschide o cu totul alta perspectiva asupra zilei care incepe.
Ce este nescafe ...am cautat definitia.Iata-o !Praf de cafea, foarte concentrat, solubil, din care se prepară băutura prin simpla dizolvare în apă. [< fr. nescafé].
“Cafeaua solubila stimuleaza performanta mentala, intrucat cafeina prezenta in cafea mareste viteza de procesare a informatiilor”, declara Elena Dobrescu, Market Nutritionist Nestle Romania.
Cafeaua solubila constituie un ritual zilnic pentru milioane de oameni de pretutindeni, fiind asociata in primul rand cu energia si gustul pe care le ofera.
In cafeaua solubila, gasim un continut bogat de antioxidanti, compusi naturali care au puterea de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, protejand celulele organismului de distrugerea oxidativa. Cafeaua solubila stimuleaza performanta mentala, intrucat cafeina prezenta in cafea mareste viteza de procesare a informatiilor
Pe langa efectele pe care antioxidantii din cafea ii au in prevenirea diverselor afectiuni, cafeaua solubila are un rol important asupra capacitatii de concentrare mentala reducand oboseala, contribuind la performanta in diferite activitati intelectuale si a starii de alerta prin cresterea timpului de reactie. De asemenea, cafeaua solubila reprezinta o sursa de hidratare, contribuind la necesarul zilnic de de 1,5 - 2 litri de fluid, recomandat de catre specialisti.

2 comentarii:

  1. articolul asta chiar m-a bine dispus. stii de ce? pt ca de 12 ani nu mai pot bea cafea naturala. asa ca beau numai ness Brasero. si toata lumea imi spune: vai, tu! dar e periculos, face mult mai rau decat cafeaua.... etc. ce le spun eu este ca imi cade bine, ma simt bine dupa el si cand n-am chef, nu-l beau.... sau n-o beau?! :) oricum, mersi de vizita. si consider ca deja mi-am prmit cadoul, doar trecand pe la tine. pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. speranta ca vor fi traduse chiar multi draga doreste pentru un fericit si linistit Craciun, Enza....
    Buon Natale!!!!

    RăspundețiȘtergere