joi, 15 octombrie 2009

OUA-APERITIV Rona




6 oua fierte tari
2 castraveciori in otet taiati cuburi foarte mici
6 masline negre
3 linguri mustar
1 lingura smantana
1 sau 2 linguri ulei
piper macinat
sare


Ouale se taie dupa dorinta fiecaruia,pe lung sau pe lat,se taie drept sau zimtat...iar,pentru stabilitatea ,,cosuletului astfel obtinut se va taia varful fiecaruia pt a deveni plat.
Intrun vas se piseaza cu furculita galbenusurile,apoi adaugam
smantana,mustarul,uleiul, sarea ,piperul,castraveciorii cubulete si maslinele tot cubulete.
Se omogenizeaza compositia si se vor umple albusurile-cosulete.
Umplerea se face cu o seringa de ornat...fara adaosul formei cu model.,pentru a trece pasta obtinuta de noi.
Se orneaza dupa inspiratia momentului...

O reteta simpla si usor de facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu