marți, 12 ianuarie 2010

Ciuperci umplute...



500 g ciuperci albe
1 ceapa
3 sau 4 catei usturoi
2 linguri margarina sau unt
100 g cascaval dat pe razatoarea de lamaie
sare,
piper
boia
cimbru uscat,pulbere

Usor si rapid se prepara acest " fel de mancare" Il servesc asa cum doresc....fie aperitiv cald,fie ca o garnitura ,fie ca fel de baza...dupa inspiratia momentului.
Ciupercile se curata si se spala in apa rece.Palariile se lasa pe un servet la scurs pana pregatim umplutura.
Cotoarele(picioarele) ciupercilor,cu o ceapa si 3 sau 4 catei de usturoi se toaca marunt(se fac perfect la robotel)
Astfel tocate toate se amesteca bine cu 2 lingura de unt sau margarina,cu sare,piper,boia,cimbru..si ce mai vrea fiecare.
Cu o lingurita se umple cu aceasta compozitie fiecare ciuperca.
Peste fiecare ciuperca umpluta se aseaza cascaval ras....
Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor cam 15 minute.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu