joi, 26 noiembrie 2009

Azi nu scriu........


Da,acum am decis asta.Nu pot.Ma doare capul.E normal sau nu ...habar nu am,eu doar constat.Daca te-as întreba „te-a durut vreodata capul?” probabil ca ai izbucni în hohote de râs. Si nu e rau deloc, râsul, buna dispozitie, starea de împlinire, de fericire te feresc de durerile de cap.
Putini dintre noi se pot lauda ca nu au resimtit niciodata aceste senzatii neplacute si sâcâitoare,enervante chiar. Fie ca sunt ascutite si de scurta durata, sau nu foarte puternice dar persistente, durerile de cap ne însotesc aproape pas cu pas în viata de zi cu zi.
Desi sunt atât de comune, durerile de cap nu trebuie considerate la modul „o sa-mi treaca”, „e firesc, am avut o zi grea” etc. Dupa cum nu este bine ca la primul început de cefalee sa fugi la sertarul cu analgezice. Eu acum imi voi verifica tensiunea si voi vedea ce voi face apoi.
In teorie se zice ca trebuie sa faci ceva sa remediezi situatia, dar este bine sa începi cu ce-ti ofera natura si abia apoi sa recurgi la bulinutele medicale...care te repara printr-un loc si te doboara prin alte locuri din organism.
Nu mai scriu ,plec sa ma culc.Si ce ...sunt pensionara,deci ma culc atunci cand hotarasc eu ca vreau...acum a hotarat capul meu.

O doctorita specialista in psihiatrie infantila, Karen Norberg, a crosetat timp de un an de zile un creier. Trei luni a studiat anatomia si apoi, timp de noua luni, a stat cu andrelele in brate. Rezultatul se vede in poza gasita pe net si atasata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu